ARLA INGMARIINI® -KERÄILYKAMPANJAN SÄÄNNÖT

Kampanja
Osta 10 Ingmariinia® ja saat upean rantapyyhkeen, jossa komeilee Ingmariini-mies!

Järjestäjä
Arla Oy, PL 33, 01151 Söderkulla (myöhemmin ’Järjestäjä’)

Osallistumiskelpoisuus
Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Arla Oy:n työntekijät, eivätkä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Kampanja-aika
Kampanja on voimassa vain Suomessa ja se koskee 'Kampanjatuotteet' kohdassa listattuja Arla Ingmariini® -tuotteita. Kampanja-aika on 1.4. – 31.7.2021. Kampanja-ajan ulkopuolella ostettuja Ingmariini®-tuotteita ei hyväksytä kampanjaan.

Kampanjatuotteet
Kampanjassa ovat mukana seuraavat Arla Ingmariini® -tuotteet:

 • Ingmariini® Laktoositon 600g
 • Ingmariini® Laktoositon 300g
 • Ingmariini® Luomu 200g
 • Ingmariini® Merisuola 300g
 • Ingmariini® Normaalisuolainen 600g
 • Ingmariini® Normaalisuolainen 300g
 • Ingmariini® Paahdettu 300g
 • Ingmariini® Vähärasvaisempi 600g
 • Ingmariini® Vähärasvaisempi 300g
 • Ingmariini® Valkosipuli-karhunlaukka 125g
 • Ingmariini® Juokseva 500 ml

Osallistuminen kampanjaan
Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisesti (lisätietoja kohdassa ”Henkilötietojen käyttö”).

Kampanjaan voi osallistua seuraavasti:

 • Osta yhteensä kymmenen (10) Arla Ingmariini® -kampanjatuotetta ja säilytä alkuperäiset ostokuittisi
 • Klikkaa osoitteeseen www.todellisillenautiskelijoille.fi ja luo kampanjatili
 • Lataa ostokuittisi ja täytä pyydetyt tiedot
 • Hyväksy kampanjan säännöt
 • Rekisteröityäsi kymmenen (10) Arla Ingmariini® -kampanjatuotteen ostot syötä toimitusosoite ja paina lopuksi Lähetä-painiketta
 • Tarkistettuamme kuittisi lähetämme antamaasi toimitusosoitteeseen upean rantapyyhkeen, jossa komeilee Ingmariini-mies

Huomio, että Ingmariini® -kampanjatuoteostokset voivat olla eri kuiteilla, mutta kaikkien kuittien kuvat tulee ladata kampanjasivulle ennen keräilypalkinnon lunastusta. Kukin ostokuitti tulee näkyä kokonaisuudessaan niin, että siitä selviää myös ostopaikka ja päivämäärä. Yhdellä kuitilla voi osallistua kampanjaan vain kerran.

Puutteellisin tiedoin varustettuja osallistumisia ei voida käsitellä. Vain edella listatut Arla Ingmariini® -kampanjatuotteet oikeuttavat keräilypalkinnon lunastamiseen. Säilytä ostokuittisi kunnes olet vastaanottanut rantapyyhkeen.

Kampanjan palkinnot ja niiden lunastaminen

Arla Ingmariini® -ostokuitteja voi rekisteröidä kampanja-aikana 1.4. – 31.7.2021. Tämän ajankohdan jälkeen kuitteja ei voi enää rekisteröidä, eikä Järjestäjä korvaa lunastamatta jääneitä keräilypalkintoja. Keräilypalkinnot on rajoitettu kolmeen (3) lunastukseen per henkilö.

Keräilypalkinto:

Upean pehmeä rantapyyhe, jossa komeilee Ingmariini-mies. Koko 70 x 140 cm. Konepesu 40°. Arvo 29,90 €. Keräilypalkintoja jaossa enintään 13.000 kpl. Keräilypalkinto on lunastettavissa kymmenen (10) Ingmariini®-kampanjatuotteen ostokuitilla.  

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai keräilypalkintoilmoitusta/ -palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa keräilypalkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Keräilypalkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta keräilypalkintoa tai vaatia luovutettuja keräilypalkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Järjestäjän vastuu
Kampanjaan osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen keräilypalkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai keräilypalkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot
Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan osoitteessa www.todellisillenautiskelijoille.fi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös kampanja-aikana.

Henkilötietojen käyttö
Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä, henkilö- ja osoitetietojen sekä sähköpostiosoitteen antamista Järjestäjälle. Osallistumalla kampanjaan, osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja keräilypalkintojen toimittamiseksi.

Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain kampanjan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kampanja on päättynyt ja keräilypalkinnot toimitettu osallistujille.

Lisää henkilötietojen käytöstä Järjestäjän tietosuojaselosteessa: https://www.arla.fi/lakitiedot/henkilotietoasiaa/

Yhteydenotot
Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä kampanjan kuluttajapalveluun sähköpostitse osoitteeseen kuluttajat@kampanjapalaute.com

Kampanjaa koskevat tiedustelut huomioidaan 15.8.2021 asti.